Att hitta en ecigg butik i Stockholm

Det finns gott om ecigg butiker i Stockholm som ligger i de centrala delarna av staden. Kommunikationerna gör att de blir lättillgängliga att besöka. De går även att nå direkt genom nätet, varför ett fysiskt besök inte alls är nödvändigt. Beställningar går att göra via de olika ecigg butikernas hemsidor till mycket förmånliga priser.

Det finns även apotek som fungerar som ecigg butiker i Stockholm. Dessa har utökat sitt sortiment av rökavvänjningsprodukter med ecigg, som finns att tillgå i ett flertal olika varianter. Om man är pluskund hos apoteket berättigar dessa ecigg till poäng precis på samma sätt som vanliga rökavvänjningsprodukter gör. Man kan därför spara en slant på att beställa eciggen genom dem.
Om du har några frågor om eciggprodukter är du alltid välkommen att ta kontakt med någon ur personalen hos en ecigg butik Stockholmsområdet. Detta kan göras antingen genom e-post eller helt enkelt genom att ringa dem per telefon.

Hur ser sortimentet av ecigg ut?

De allra vanligaste typerna av ecigg är de som helt liknar en cigarett i tobak. De har ”filter” och en cigarett som ger ett autentiskt intryck för att man ska stilla den psykiska abstinensen när man övergår till dem. Röken ersätts av vattenånga som skall föreställa tobaksröken och eciggen ”glöder” dessutom. När man har tagit några tillfredsställande bloss lägger man enkelt ner eciggen i väskan för framtida bruk, eftersom ingen eld brinner vid användning av den.

Dessa autentiska ecigg kan även ha patroner som man måste byta ut och ladda för att nikotinet ska kunna avges. Patroner ger ett mer långvarigt liv hos eciggen, varför de blir billigare i längden.
Andra ecigg har ett helt skilt utseende ifrån vanliga cigaretter och används ofta av vana eciggrökare som inte längre behöver stilla det psykiska begäret. Även dessa måste man fylla på patronerna hos och ibland kan dessa även behöva laddas med ström för att kunna avge vattenånga.