Smarta solsegel till bra pris

Är du ute efter ett rektangulärt solsegel? Designsegel tillverkar solsegel för alla miljöer. Dessa högspända membran funkar perfekt som skydd mot regn och sol, och företaget räknas som de största experterna på detta område i norra Europa.

Segeln skräddarsys i Australien. Detta sker på en fabrik som har många år i branschen. Detta är en garanti för hög kvalitet.

Materialen som man använder är produktspecifika och är designade specifikt för detta ändamål. Dessa material kan täcka väldigt stora ytor och kan lätt ges en spännande design och form. Förutom att vara estetiskt tilltalande funkar de även bra som uteskydd. Dessutom är de återvinningsbara vilket innebär att det är väldigt miljövänliga produkter. Det finns alltså många anledningar att skaffa ett solsegel.

Solsegel skyddar mot både regn och sol

Faktumet att de är hög spända gör att de har extra lång livslängd. Med hjälp av en vajer som sys in i seglet får de dessutom extra styrka.

Världsmarknadens bästa leverantörer tillverkar det vattentäta alternativet och de jobbar exklusivt med material som skapade just för detta ändamål. I Australien är detta en väldigt vanlig produkt på grund av det stora behovet av att skydda sig mot UV strålning. Men även på våra breddgrader är det väldigt användbart att införskaffa ett solsegel. Det skapar en trevlig social yta som man kan vistas i oavsett väderlek.

Hos oss är det ju oftast regn som ställer till problem under sommaren, men det kan också vara vettigt att ha ett bra skydd mot solen när den ligger på för starkt. Inte minst förra sommaren är ju ett bevis på detta, då vi hade ovanligt mycket sol och värme. Med hjälp av ett solsegel är du skyddad gentemot alla typer av väderlekar. Kolla in länken ovan för mer information.